Sport & Profil

Sport & Profil er et selvstændigt firma, som tilbyder totalløsninger indenfor profil- og erhvervsbeklædning, gave- og reklameartikler samt sportsbeklædning. Sport & Profil har deres kontor/showroom placeret på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV.

Tank med et OK Benzinkort

OK støtter sporten.

Hver gang du tanker med dit OK kort, støtter du din lokale forening.

Seriøst IT-udstyr

Vi levere alt inden for IT og tilbehør, desuden Hjemmesider, webshops og hosting.
Kontakt os og hør mere
Tlf: 62671757

Carlsberg sportsfond

Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodbold- og håndboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign.

FOMO forsikringsforening.

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, som forbruger, at spare forsikringsudgifter. FOMO er en selvstændig forsikringsforening med egne vedtægter og egen præmiepolitik.

Sparekassen Fyn

Sparekassen Fyn er en professionel sparekasse, der støtter op om det lokale erhvervsliv. Vi kombinerer vores lokale indsigt og nærhed med en kompetent rådgivning og sparring.

  • Sport & Profil er et selvstændigt firma, som tilbyder totalløsninger indenfor profil- og erhvervsbeklædning, gave- og reklameartikler samt sportsbeklædning. Sport & Profil har deres kontor/showroom placeret på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV.
  • OK støtter sporten.
Hver gang du tanker med dit OK kort, støtter du din lokale forening.
  • Vi levere alt inden for IT og tilbehør, desuden Hjemmesider, webshops og hosting. Kontakt os og hør mereTlf: 62671757
  • Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodbold- og håndboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign.
  • FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, som forbruger, at spare forsikringsudgifter. FOMO er en selvstændig forsikringsforening med egne vedtægter og egen præmiepolitik.
  • Sparekassen Fyn er en professionel sparekasse, der støtter op om det lokale erhvervsliv. Vi kombinerer vores lokale indsigt og nærhed med en kompetent rådgivning og sparring.

Så er vi igang igen.

Efter en stille tid er træningen igen starter i Sdr. Nærå IF

Vi havde træningsstart i sidste uge. Det var en uge med mange glade ansigter og, for nogle, en lidt svær start med en masse sved på panden. Især i seniorafdelingen var der nogen, der havde glemt at holde sig igang over sommeren.

Selvom vi var mange i hallen i sidste uge, vil vi da altid gerne være flere. Vi opfordre derfor alle, der kunne have lyst til at komme i hallen og mærk på egen krop, hvordan træningen er. I klubben går vi meget op i det sociale uden at miste fokus på det sportslige. Vi vil være en klub for alle med lyst til håndbold og gør en ære ud af at skab plads til alle.

For de yngste fortsætter vi med gratis træning, så alle børn, født tidligere end 2009, træner gratis. Det var en kæmpe succes sidste år. 

Vi fortsætter med at tilbyde gode trænere til alle vores hold. Vi har blandt andet hentet Silje hagen ind som træner til vores U14 Drenge. Vi glæder os meget til at se frugten af arbejdet mellem de unge mennesker. En stor tak skal lyde til Odin og Mathias, der sidste år lagde mange kræfter i træningen og et stort velkommen til Silje.
I den kommende tid sætter vi fokus på uddannelse og udvikling både af spillere, men også af vores trænere. Vi ser frem til en masse spændende træningen med ny inspiration til spillere og trænere.

Til sidst skal lyde en opfordring til at gå ind og se træningstiderne for netop jeres hold. Pak tasken og kom i hallen. 

Vi glæder os til at se alle