Sport & Profil

Sport & Profil er et selvstændigt firma, som tilbyder totalløsninger indenfor profil- og erhvervsbeklædning, gave- og reklameartikler samt sportsbeklædning. Sport & Profil har deres kontor/showroom placeret på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV.

Tank med et OK Benzinkort

OK støtter sporten.

Hver gang du tanker med dit OK kort, støtter du din lokale forening.

Seriøst IT-udstyr

Vi levere alt inden for IT og tilbehør, desuden Hjemmesider, webshops og hosting.
Kontakt os og hør mere
Tlf: 62671757

Carlsberg sportsfond

Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodbold- og håndboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign.

FOMO forsikringsforening.

FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, som forbruger, at spare forsikringsudgifter. FOMO er en selvstændig forsikringsforening med egne vedtægter og egen præmiepolitik.

Sparekassen Fyn

Sparekassen Fyn er en professionel sparekasse, der støtter op om det lokale erhvervsliv. Vi kombinerer vores lokale indsigt og nærhed med en kompetent rådgivning og sparring.

  • Sport & Profil er et selvstændigt firma, som tilbyder totalløsninger indenfor profil- og erhvervsbeklædning, gave- og reklameartikler samt sportsbeklædning. Sport & Profil har deres kontor/showroom placeret på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV.
  • OK støtter sporten.
Hver gang du tanker med dit OK kort, støtter du din lokale forening.
  • Vi levere alt inden for IT og tilbehør, desuden Hjemmesider, webshops og hosting. Kontakt os og hør mereTlf: 62671757
  • Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodbold- og håndboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign.
  • FOMO er en forsikringsforening. Vi blev stiftet i 1963, med det formål, som forbruger, at spare forsikringsudgifter. FOMO er en selvstændig forsikringsforening med egne vedtægter og egen præmiepolitik.
  • Sparekassen Fyn er en professionel sparekasse, der støtter op om det lokale erhvervsliv. Vi kombinerer vores lokale indsigt og nærhed med en kompetent rådgivning og sparring.

Herre serie 1

Herre serie 1 oppe mod overmagten

Søndag spillede Herre serie 1 mod Middelfart, som blev nummer 2 i den anden pulje.

Kampen startede meget lige, men efterhånden som kampen skred frem trak Middelfart fra.

I den sidste halvdel af første halvleg fik vi sværere og sværere ved at score, så de kunne gå til pausen med en 5 måls føring.

Anden halvleg blev lidt som første. Vi kunne godt være med i det meste af halvlegen, men når de lige trykkede lidt på speederen, så havde vi det svært.

Et nederlag på 20-28 til et godt hold, som Middelfart viser retfærdigt niveauforskellen.

Jeg synes vores præstation i forhold til Højby kampen var markant bedre, så vi bevæger os i den rigtige retning.

Vi må nok også erkende, at de gode hold fra serie 1 pulje 1 lige er et niveau eller 2 over os fra serie 1 pulje 2.

Men vi kæmper videre for som Rene Kehler sagde efter kampen ”Det var en sjov kamp at spille, selvom vi tabte”.

 

Næste kamp er allerede nu på torsdag d. 2/2 klokken 21.00. Det er i Årslevhallen mod Højby. Der er revanche efter den lidt dårlige præstation i Højby for 14 dage siden.